SEOBuyuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne demek istiyorsunuz hocam? siteyi bakım moduna almasam reklam görüntülenmesi kasmak istiyorsunuz dersiniz sırf reklam görünmesin hit kasmak amaçlı yapmadığımı anlayın diye bakım moduna alıyorum yine laf ediyorsunuz. sizi anlamak zor..

sunucu taşıma işlemleri başarılı değilmi diye öğrenmek istemiştim sadece, öncedende siteye girdiğim için bende eski hali gözüküyor dns hemen güncellenmiyor ancak hiç girmeyenlerde şuanki hali gözükür diye söyledim.
Söylediklerinizi normal bir site için yapsanız kimse bu tepkiyi vermez bakınız insanların verdiği cevaplara herkes yardımcı olmaya çalışmış ekran görüntüsü almaya uğraşmış fakat açılan site sadece bakım modu indexi olan bir site olursa bu tepkiyi alırsınız.

Ne hikmetse konuya yei mesaj yazamıyorum mesajımı editledim.
Boş indexi gördüğümüzde sitenizi sorunsuz taşıdığınızı nereden bileceğiz sadece dns lerin yönlendiğini anlayabilirsiniz reklam var veya yok burada kimsenin umrunda olmaz buraya yazılan sitelerin hepsi reklam var tıklayın demediğin sürece ayrıca özel mesaj göndermenize gerek yok ikili tartışmaya girecek değilim.