giaxart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, YouTube içerikleri hakkında pek bir ilgim ve fikrim yok. Fakat bana sorarsanız videonuzun başındaki 1 dakikalık kısım çok uzun olmuş ve videonun akıcılığını bozuyor. Şahsen ben videoyu izlemeye başladığımda ilk 20 saniyeden sonra ileri sarmamak için kendimi zor tuttum. Bu 1 dakikalık kısmı biraz kısaltabilirsiniz veya yaptığınız konuşmaları video sonunda yapabilirsiniz. Ve yine bir izleyici olarak, bir kanalın videosunda izlediğim kişinin abone ve beğeni istemesi bana çok samimi gelmiyor. Bence içerik üreticisi olarak sadece içeriğini kaliteli bir şekilde üretmelidir zaten bunlar doğru bir şekilde gerçekleştiğinde içerik sunduğunuz kişi size hem abone olacaktır hem de videonuzu beğenecektir. Yapabileceğim eleştiriler başlıca bunlardır. Başarılarınızın devamını dilerim.. (Not: Sadece normal bir izleyici gözünden eleştiri yaptım)
Öncelikle değerli eleştiri ve görüşünüz için teşekkür ederim. Değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü belirtmişsiniz. Değindiğiniz noktalara dikkat edeceğim.