Maalesef günden güne pek çok şey gibi, giyim konusunda da fiyatlar yükseliyor. Ben de elimde olan ürünleri cep yakmayacak şekilde satma niyetindeyim. Bu sayede hem alıcının hem de satıcının mutluluğu sağlanır. İlanlarda gerekli açıklama ve fiyatlar mevcut. Çoğu montta deforme, sökük, yırtık vs bulunmuyor. Olanı yazıyorum. Çoğu mont aylardır poşette durduğu için kırışıklık oluşabiliyor. Yıkamanız durumunda kullanıma hazır hale gelecektir. Beğendiğiniz montta deforme olması durumunda, fiyatta düşürme yapabilirim. Ancak yine de güven amaçlı beğendiğiniz mont hakkında detaylı resim talep edebilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum
Ayrıca elimde taekwondo kıyafeti de mevcut. İsteyen olursa 20TLfiyatla satabilirim. (İnternetteki fiyatı en ucuzu 90TL) İhtiyacı olan varsa pantolon da sağlayabilirim. (Herhangi bir yerinde yırtık, sökük vb olmamasına dikkat edilerek alınır ve size ulaştırılır) Fiyatı ortalama 10TL (Ekstra not: Pantolon talebinizde çarşamba günü satın alınır, ertesi gün kargoya verilir.) Montlar ve mantolar - Adet fiyatı letgo ilanında yazmakta.
Bıçak ve nargile - Foruma özel ikisini alana sadece 60TL ücretle gönderebilirim. Bıçağın ağzı kapalıdır ve 6 yıldır kılıfında durmaktadır. Nargilede 2 hortum + bulabilirsem kömür ve aroması ile beraber gönderim sağlayacağım. ( Kömür + aroma + 2. hortum hediye olarak gönderilecek.) Bıçak veya nargileyi alana, istediği bir adet saat veya mont hediye olarak gönderilecek. 70TL ücretle ikisini alana da kampanya geçerlidir. 3 ve üzeri mont alımlarında bir adet roman veya bu ilandaki yeleklerden/hırkalardan birisi hediye olarak gönderilecek. Duruma göre daha fazla giyim ürünü yeni konuyla birlikte satışa sunulacak. 3 ve üzeri mont alımlarında bu ilandaki peluş sadece 5TL Kargo ücreti alıcıdan tahsil.