Öncelikle bu konuyu kafamda net oturmayan bir konu olduğunu ve bu nedenle fikir almak için açtığımı söylemek istiyorum. Amacım kimseyi sorgulamak, yaptığı işe herhangi bir söz söylemek değil. Bu noktada bilmediğim bir durum mu var anlamıyorum.

Daha önceden de benzer bir kaç durum yaşadım. Report edip haksız trade bölümüne konu açtım. Ancak dönüş veya hakkımda ki tarafsız tradenin silinmesi durumu söz konusu olmadı. Buradan bir forum üyesiyle bir süre önce bir anlaşmazlık yaşamıştık. Birbirimize tarafsız trade gönderdik. İkimizde panele yazdık ancak ben herhangi bir dönüş alamadım onun profilindeki tarafsız trade ise gün içerisinde hemen silindi. Kişinin profiline baktım şimdi insanlara hakaret etmekten ve parasını alıp iş teslim etmemekten - tradeler mevcut ve bu nedenle forumdan süresiz uzaklaştırılmış. Ben de problem yaşadığım dönemde bana hakaret ettiğine ve haklı olduğuma dair kanıtlarımı sunmuştum ancak profilimdeki tarafsız trade halen duruyor. Bu konu ile ilgili ne yapabilirim?

Dün yine benzer bir olay yaşadım. Tarafıma - trade gönderildiği için ben de haklı olduğumu düşünerek - trade hakkımı kullandım. Kendi - trademi Report edip, haksız trade başlığı altında konu açtım. Karşı tarafın - tradesi, haksız trade başlığı altında konu açmamasına rağmen kaldırılmış. Benim ki ise haksız tradeden geri göndü ve kanıt sunmam istendi. Elimde var olan WhatsApp konuşmalarını ekledim. İşi covid olduğum için almak istememiştim. Nasıl bir kanıt sunabilirim bu noktada? İnandırmam için test sonucumu mu eklemeliyim??