berrynetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inşaat sektöründe ne kadar tecrübeniz var bilmiyorum ama mesajınızı gülerek cevapladığınızdan alaycı bir tavır takındığınızı anlıyorum. burada kendi gördüğüm ve tecrübe ettiğim bir durumdan bahsettim ve siz bu tip bişeyler karşılaşmamış olabilirsiniz. o inşaatta atılan betonun nereye ne amaçla atıldığı konusunda bir fikir bile yokken teknik terimlere girip ben bu konuda çok bilgiliyim tavırları bence yanlış. benim yaşım 37 ve bu yaşıma kadar bir çok inşaat projesinde bulundum ve gece beton atıp sabaha kalıp söküp aynı kalıpların perde duvar için kullanıldığını gördüm. yani sözün özü olmayacak diye bişey yok. inşaat ise söz konusu evet zamandan kazanmak için de gece beton atılır. geçmişte çok kez atıldı gelecekte de atılacaktır. bu konu üzerine tartışma yapılacak bir konu değil.
Gülümsememi yanlış anladıysanız kusura bakmayın tebessüm amaçlıydı. Benimde yaşım 37 ve kendimi bildim bileli son 2 seneye kadar inşaat sektöründeyim siz büyük projelerde yer almış olabilirsiniz fakat arkadaşın bahsettiği muhtemelen mahalle arası normal bir inşaat ufak projelerde sizin söyledikleriniz olmaz çünkü yeterli zamanı var.