Üreticisi ben oldugum için sergileniyor ama satış iznim yok hocam.
tebrikler hocam nft işini hala anlamış değilim gerçekten
teşekkür ederim hocam,
Yani hocam yeni bi devrim diyelim.
öncelikle tebrikler birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
1.burda yaptığınız nft 'i satmak için siteye üye olurken yada sergilemek için ücret ödüyormusunuz ?
2. herkesin kendince yaptığı değişik değişk nft'ler var. yani sayfa sayfa . bunların arasından nasıl oluyorda sizi buluyorlar ? burda da yaptığın nft'e reklam verme olayı varmı ? (ilk sayfada çıksın gibi)
3. nft çizerken bi standart var mı ? çöp adamı çizip nft olarak satabilirmiyz ?
tşk ederim.
teşekkür ederim hocam,
Sergilerken ücret var aslında ama polygon ağında sergilediğinizde sergilerken ürünü mint etme deniyor openseada ücret talep etmiyor sonra onu ethere çevirirken müthiş bir komisyon alıyor ağın yogunluguna göre değişiyor satalı 12 gün olcak galiba saymadım ben halen parayı alamadım en güzeli ethereum ağında sergilemek ama ozamanda birkerelik olsun gene bir miktar gas fee dediğimiz şeyi alıyor. ethereum olduğu için bu cok yükssek araştırın derim hocam
reklam verme öne cıksın gibi bişi yok hocam kendim bot yazmıştım satışını yapıyodum görüntülenme fakat şuan fixlendi onun dışında birşey görmedim kitle olması gerekiyor en basiti.
istedğiiniz herşeyi satışa koyabilirsiniz hocam o konuda tamamen özgürsünüz.
tebrikler kardeşim seninle tanışıp ortak bir proje yapmak isterim doğrusu eğer sen de istersen
teşekkür ederim hocam ortak calısmayı hiç düşünmedim hocam ama gendee sagolun