Yorumları okudum bazılarına gülimmi ağlıyayım mı bilemedim ama onlara bir kaç taş atmadan da duramıyacam

Demiş ki biri siyasi iktidarsızlık olur ? Arkadaş Abd, Japonya, Almanya, fransa, İtalya vs vs onlar her dönem değişiyor onlara neden bir şey olmuyor da bize olsun.

Bir başkası da demiş ki meyve sebze fiyatları kışın yükseliyormuş L.. arkadaş sen kaç sene de bir markete manava pazara gidiyon da bunu diyon ben bu hafta pazara gittim geçen haftanın neredeyse 1,5-2 katı zamlanmıştı 1 haftada kış mı geldi ne oldu o bir haftada.

Ee biri de demiş ki bazı şeyler lüksmüş yemeyecekmişiz ölüyü dir... bıraktığınızda yediklerimize mi göz diktiniz derler adama.

Biri de demiş ki vasıfsız adam asgari ücrete çalışırmış sen neyin kafasını yaşıyorsun dostum yakın arkadaşım 2 üniversite bitirdi 1 ni açıktan asgari ücrete çalışıyor. Ne yapsın iyi iş bulamadı diye çalışmasn mı aç mı kalsın ölsün mü ?

Vay arkadaş ya millet can çekişiyor her gün biraz daha batıyor birilerinin paraları gidecek diye neredeyse kendilerini haklı çıkaracaklar. Kusura bakmayın belki dolarla maaş almııyoruz ama o zaman ülkede hiç bir ürüne zam gelmesin ki halk aldığı parayla yaşayabilsin.

Neyse söylenecek çok şey var ama silivri soğuktur.