KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@garajdakivosvos; hocamın sahibi olduğu 360sosyal şirketinden oldukça memnun olduğum için bu konuyu açıyorum ki üyeliğim boyunca açtığım ilk teşekkür konum.
Bugün şirketin müşteri temsilcisi tarafından arandım ve ürünlerini aktif olarak kullandığım için promosyon kodu iletip mevcut hizmetleriyle ilgili görüşlerimi sordular.
Beni arayan müşteri temsilcisi benimle özel olarak ilgileneceğini de belirterek kendisine WhatsApp'den ulaşabileceğini de belirtti.
Teşekkür konusu açmak için bunların yeterli olduğunu düşünüyorum ki hizmetlerinden oldukça da memnunum.

Merhaba hocam öncelikle güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. 360sosyal olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı misyon olarak edinmiş bulunmaktayız. Her geçen gün verdiğimiz hizmetler artarak devam etmekte olup hizmet kalitemizi de paralel olarak yükseltmenin çalışmalarına gece gündüz demeden devam etmekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için 360sosyal ailesi olarak şükranlarımızı sunarız. Sizlere hizmet vermek bizler için bir memnuniyet. 🙏🙏