Arada söz yok, nişan yok, nikah yok ve flört edilen kızdan atacağı her adımı bildirmesi bekleniyor.
Ve bunun normal olduğunu insanın sevdiğini merak ettiğini söyleyenler var.
Bazı arkadaşlar sevmeyi bilmiyorlar.
Ya da sahip çıkmak ile sahip olmak arasındaki farkı bilmiyorlar.
Kız kendi parasını kazanmak için çalıştığı işyerinden çıkmış, kendi parası ile sweatshirt bakmak için 2-3 mağaza gezmiş.
Ve bu durumun önceden kendisine bildirilmemesini problem yapan bir erkek arkadaşı var.
Soru ne?
Neredesin?
Yanıt ne?
Alışveriş yaptım bir kaç sweatshirt baktım.
Bir kıza bu soruyu sorabilmenin tek şartı o kızın çalışmasına gerek kalmayacak parayı kazanıp, kızın tüm masraflarını karşılayıp onu ev kızı haline getirmektir.
Yani o kızın yükünü üzerinizde taşıyorsanız ancak bu tarz taleplere hakkınız olur.
Bu kızın anası var, babası var, ailesi var. Bir yere giderken hesap verecekse size değil anasına babasına verecek.
Bir kızı sanki karısıymış gibi sahiplenip nerede olduğunu sorma hakkını kendinde bulan kişi bu kızın ihtiyaçlarını da kocası gibi karşılayacak sorumluluğu göstermelidir.
O zaman o kız kıyafet almaya alışverişe sizden habersiz çıkmaz, sizinle çıkar ve kasada parayı siz ödersiniz.
Bir de şunu söyleyeyim.
10 sene evli kaldım.
Karıma asla bana ne yapacağını önceden bildireceksin demedim.
O benim bilmem gereken bir şey yapacaksa kendisi zaten söylerdi.
Asla karıma kiminle konuşacağını konuşmayacağını söylemedim.
Çünkü o kiminle ne mesafede konuşması gerektiğini kiminle konuşmaması gerektiğini bilirdi.
Oturup kalkmasını bilen doğru düzgün bir kız bulduğunuzda o kızı bunaltmayın.
Çünkü bir gün o kızla evlendiğinizde siz isteseniz de istemeseniz de her gün yaşadığı her şeyi en ince detayına kadar 2 saat anlatacak ve bugün acemice flört ederken bana herşeyi söylemeli diyen adamlar o gün keşke herşeyi anlatmasa da biraz kafamı dinlesem diyecekler.