Zaman zaman Binance ATH değerinin üstüne mum atabiliyor, içeriğin görsel kısmında da mevcut. Binance'de 24 saat içerisinde aldığı en yüksek değer yazıda belirtilmiş. Yine de arkadaşa ileteceğim, teşekkürler
mumu şimdi gördüm
collect değerler dediğimiz bir olay var coin piyasasında bazen olmayan değerlerin fiyatta yansıması olup mumda hatalı girişi oluyor normalde binancedeki malesef hatalı çünkü o mum muhtemelen collect değerler içerisinde olduğu için fiyat olarak atılmaz
örnek verelim benim sahibi olduğum bir token dün 120 130 dolara mum attı ama şuanda değeri 5.30 buda bir collect değeri yemiş bu şimdi grafiğe baktım o mum düzeltimiş halde muhtemelen binancedede düzeltilebilir
olurda ordan bir trade yemiş ise fuction değerdir o zaman coinmarketcap'ada direk yansır ath
buna iyi dikkat etmeniz bu değerleri sizin arkadaşınızın öğrenmesi gerekli çünkü collect değer yemiş bir token yada coin çok sağlam alt yapılıysa kazanır iken fan tokenlerde kazanma ihtimalleri çok ama çok düşüyor yatırımcılar sitenizde gördüğünde bu durumu sevinip giriş atar iken bir anda gitmicek bir trene yatırım yapmış olurlar