VictoryLoves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tip bir konu ilk değil sonuçta sende görmüşsündür
hemen hemen herkes bu tip konuların altına da ekonominin nasıl düzeleceğini falan yazıyor
ben de bu yorumlara tutuluyorum açıkçası
yöneten adamlar salak değil sonuçta onlar da bişeyler biliyo veya düşündüklerimizi düşünüyo
sonuca bakılırsa belli ki düzeltemiyolar bu saatten sonra geri dönüşü de yok
mecburen gelen her zam her yükselişe katlanıcaz bu saatten sonra
şahsi düşüncem insanlar 2023 de baştaki gidecek her şey düzelecek diye düşünüyor , bu saatten sonra fatih sultan mehmet mezarından çıkıp gelse düzelmez bu da tamamen benim düşüncemdir
Bir ev yandığında herkes farklı farklı acısını dile getirir değil mi? İşte yazanları da öyle düşünün. Ekonomist değiliz. Siyaset bilimci de değiliz ama bizimle oynadıklarını ve süper bir algı yönetiminin olduğunu yaşlı amcalar ve teyzeler hariç hepimiz farkındayız.

Yöneten adam salak değil estağfurullah ama yönettiklerini salak yerine koyuyor desem herhalde yanlış olmaz. Düzeltilemiyorsa çekecek beyaz bayrağı ve başkası gelecek. Doymadılar gitti. Bütün aileleri akrabaları arkadaşları yakınları dostlarını zengin ettiler. Cengizi, Limak'ı dünya zenginleri arasına soktular ama halk akıllarına dahi gelmiyor.

Benim şahsi görüşüm. Diktatörler seçimle gitmez! Almanya nazisine bakıldığında bunu çok güzel görürsünüz.