Arkadaşlar konuyu nerelere çekiyorsunuz cidden şaşıyorum. Ben yaşadığım deneyimi aktardım. Hepimizin işi gücü var, bir şeyler peşinde koşuyor. Sunucu ihtiyacım olmuş almışım. Daha sonra beklediğim gibi çıkmadığını düşünüp bunu iletmiş, durumun düzeltilmesini istemişim. Fakat bunu bana düzgünce açıklamak yerine küfür etmeyi tercih etmişler. Burada altinsoft u karalama kampanyası yürütmüyorum. Herhangi bir çıkarım yok. Sadece dediğim gibi yaşadığım deneyimi burada paylaşmak istedim. Benim gibi bir başkası da sunucu arayışına çıktığında, firma hakkında araştırma yaptığında bu konuyu görsün ki ondan sonra karar versin istedim. Çünkü ben her ne olursa olsun telefonda küfür yemeyi hak etmedim. Dünyanın en kötü müşterisi de olsam bu firmaya küfür etme hakkını vermez! İyi kötü aranızda ticaret yapanlarınız vardır. Her türlü müşteriyle karşı karşıya gelmek mümkün. Daha önce de söylediğim gibi çözüm hiçbir zaman küfür etmek olamaz!
Benimle aynı şeyleri yaşamış başka bir arkadaşın konusuna da sonradan denk geldim:
https://www.r10.net/datacenter/27650...iltmacasi.html