Aseka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
19 yaşında biri olarak katılabilir miyim? Lise mezunuyum üniversite sınavı için hazırlanıyorum pasaportum var Sağlık Alanında diplomam var bunlar uygun mudur ? Ve ne kadar bir masraf çıkar sizce tahminen Herşey dahil
Uygunsunuz başvurabilirsiniz. Diplomanız önemsenmiyor pek.. Oldu da size çıkarsa vizeye gitmeden ortalama 1K dolar para harcarsınız. Sağlık kontrolleri vize ücreti konaklama vs derken.

@AFNaNTiK; Eğitim gibi gerekçelerle 2 yıla kadar erteleyebilme ihtimaliniz var. Amerikan vatandaşından farkınız oy kullanmamak oluyor. Çalışma izniniz oturma izniniz size 10 yıllığına veriliyor başta. Lakin büyük çoğunluk zatenn 5-6 yıldan sonra vatandaş olma hakkını kullanıp vatandaş oluyor. Ayrıca belirtmeliyim ki bu kart size verildikten sonra geri alınamaz diye bir şey yok. Kuralına göre yaşamazsanız geri alırlar. Örneğin bu kartla yılda 2_3 defa gidip dönerseniz yani turist gibi yaşarsanız alırlar örneğini gördük ve konsolosluk sitesinde de belirtiliyor bu gibi şeyler. Madem amerikada yaşamak için karta başvurdun neden başka amaçlarla kullanıyorsun gibisinden