Evet size söyledim.
Zırvalamak için kendinize alakasız makaleler öne sürmeniz sözümü cahilden takıntılıya çevirmeme neden oldu.
Ölçme değerlendirme ve istatistik okuma bilen birisinin benim mesajıma karşı bu araştırma sonucunu göstermesi bir takıntıya sahip olduğunu gösterir.
Gönderdiğin araştırmanın tamamını okudum.
Ben sana maske seni virüsten korumaz, toplumu senin nefesinden korur diyorum.
Sen bana maskenin kişiye virüs bulaşmasında anlamlı etkisi olmadığını gösteren araştırma sonucu yayınlıyorsun.
3030 kişiye maske taktırmışlar, 2900 kişiye maske taktırmamışlar sonunda ikisinde de 40 civarı kişi covid olmış.
Sonunda conclusion olarak maske takan ve takmayan insanların aynı ortamda bulunduğu yerde maskenin bir işe yaramadığını kanıtlıyor.
Biz de maske takan ve takmayanların bir arada bulunduğu ortamda maske kişiyi korumaz diyoruz.
O yüzden herkese zorla maske taktırılması gerektiğini söylüyoruz.
Yani senin araştırma sonucun maskeleri çıkarmayı bırak, maske takmayan herkesi daha da zorlamak gerektiğini kanıtlıyor.
Cerrahi maske önerisinin nedeni herkesin maske taktığı yerde virüsün yayılma hızının düşeceği beklentisidir.
Yani maskenin zorunluğu olduğu ve sıkı şekilde takip edildiği bir grup ile hiç maske takmayanların ve maske takan ve takmayanların beraber yaşadığı 3 kontrol grubunu karşılaştıran bir araştırma bulursan paylaş.
Çünkü alakasız araştırmalar yayınlayarak cahil olmadığını ispat etmeye kalktığında aynı anda kasıtlı ve takıntılı olduğunu ispat ediyorsun.