Biz siyasi anlamda en ufak bir şey yazsak huzuru bozmaktan uzaklaştırma alıyoruz, birileri Türk milletine ve bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na hakaret ediyor; uzaklaştırmayı geçtim, forumdan bir kişi de çıkıp "Ya birader Türk milletiyle senin derdin ne" demiyor..
Bahsedeceğim arkadaş aşağıda resmini paylaştığım kuralları ihlal ediyor. Üstelik konuyu report etmeme rağmen.
Konunun linkini de aşağıya bırakacağım..
İsteyen istediği bayrağı profil resmi yapar. Buna saygı duyuyorum. Fakat herhangi bir ülkenin bayrağını profil resmi yapıp, forumda o ülke hakkında güzelleme yaparken Türk milletini de aşağılıyorsa bir insan, ben o profil resminde de bir art niyet ararım..
Adam diyor ki Türk milletini kast ederek:
Aç karnınızı İsrail doyuruyor!
Adam diyor ki:
Türkler sınır ötesi operasyonlarda sivilleri öldürüyor..
Adam bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'nı kast ederek "başçalan" tabirini kullanıyor. "Sen o kelimeyi kimin için kullandın" dediğimde ise dalga geçerek "Zimbabwe Cumhurbaşkanını kast ettim" diyor.
Yanlış bir kelam etmemek için kendimi zor tutuyorum. Biz en ufak bir şey de uzaklaştırma alırken birileri nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Yoksa kurallar kişiye göre değişiyor mu? Eğer şu yazımdan dolayı da uzaklaştırma verecekseniz, hiç uğraşmayın uzaklaştırmayla falan; direkt üyeliğimi iptal edin. Çünkü hiç bir şey benim vatanımdan ve manevi değerlerimden daha üstün değildir..
İlgili Konu Linki