henüz kullanma fırsatım olmadı ama destek talebi açtığımda çay alıp gelene kadar cevap gelmiş oluyordu. Bu konuda gördüğüm en hızlısı diyebilirim.
Kendileri ile 1 yılı aşkın süredir çalışıyorum. Açtığım destek taleplerine maksimum 4-5 dakikada cevap ve destek alıyorum.
Açtığım talepler 3'üncü parti uygulamalar veya siteler ile ilgili olsa bile kendileri yardımcı oluyor.
Kadir beye ve Mert beye buradan teşekkür ederim 😊
Teşekkürler
@Cenuta;
Mert'i yıllardır tanırım. Çizgisini hiç bozmayan ender kişilerden. Firmayı kurduğundan beridir de Cenuta ile çalışıyorum. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. Gerek hız konusunda, gerek destek konusunda, gerekse kendi siteleri gibi ilgilenmeleri konusunda çok memnunum. Çok yakında çok daha büyük yerlerde göreceğimize inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim kardeşim.
Cenuta ekibi çok sağlam kaliteli hizmet sunuyorlar, Mert hocam da candır ya virüs yüzünden ziyarete gidememiştim ziyarete gidip yüz yüze tanışmayı sabırsızlık ile bekliyorum mert hocam ile yüz yüze tanışmak benim için bir şeref olacak 🙂.
Bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz, mutlu günlerde çalışmak dileğimiz ile.
Cenuta desteğinden bende memnunum ancak biraz yavaş geliyor bana değiştirmeyi düşünüyorum ay sonu. Destek konusunda cidden iyiler ama hıx olarak odeaweb i deneyeceğim bu ay bakalım onlar nasıl
Arkadaşlarımdan bilgi aldım henüz yavaşlıkla ilgili bir destek bileti açan olmamış Furkan Bey, dediğim gibi destek bileti oluşturursanız size yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz. Eğer ki yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa seve seve ilgilenebiliriz.