instagramdan örnek vereyim full bot takipçi aldıysanız instagram algoritması durumu çakıp yavaş yavaş siliyor takipçileri, gerçi diğer paketler içinde aynı durum geçerli ve keşfete düşemiyorsunuz youtube de aynı şekil, bu işi bizzat zamanında kendim yaptım keşfet paketleri vs palavra yani rakam artışından başka bir fark olmuyor ve çoğunluk ile takipçiler izlenmeler bir süre sonra siliniyor ki aksine doğal şekilde hesaplarınızın büyümesine de engel oluyor. Tavsiyem illa bir kitleye ihtiyacınız var ise İnstagrama google'a veya gerçekten aktif kitlesi olan instagram hesaplarına reklam vermeniz daha mantıklı böylece botların aksine gerçek insanlar profilini görüp sayfanın kategorisine göre ilgilenirlerse sizi takip ediyorlar 10000 bot takipçin olacağına 1000 tane aktif gerçek takipçin olsun daha iyi, ek olarak bir çok panelde işte çekiliş ile takipçi attıyoruz gibisinden paketler satıyor bu servis sağlayacılırının çok az bir kesim gerçekten çekilişle atıyor, bir çoğu siparişte belirttiği miktarda takipci hesaba ulaşamadığı takdirde belirttikleri miktarı tamamlamak için hesaba yine bot atıyor bu duruma defalarca kez şahit oldum. Karar sizin burda amacım smm ci arkadaşları baltalamak değil gerçekleri söylüyorum.
hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum bulaşmadım bulaşmakta istemiyorum cevabı öğrenmiş oldum var olun siz