Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
İşini iyi yapmak isteyen ve düşünen birisiniz galiba. Elinize sağlık. Fikir verici, güzel bir yazı olmuş. İyi çalışmalar.
Teşekkür ederim. Öncelikle kendi oluşturmak istediğim site için çok fazla araştırma yapıyorum. Öyleki makale okumaktan yazmaya bile zaman bulamıyorum. Doğru içeriği bulmak gerçekten zor. Neredeyse yazılan yazıların çoğu bir birinden kopya.

Bir zaafım var bu konuda. Hangi işi yaparsan yap en iyisini yapmaya çalış. Tanımadığım biri makalemi okuyacak, arkamdan beni tanımadan laf edecek diye kolaya kaçamıyorum.

Diğerleri gibi bir paragraf ordan bir paragraf burdan alıp yazmak kendimi kandırmak olarak geliyor. çünkü biliyorum ki böyle yazarsam her gün 3-4 yazı yazmam lazım ve bu sürekli böyle devam edecek.
Oysa oturup adam gibi Google kriterlerine uygun yazıyı ayda 2 tane yazsam ve arada güncellesem o konuda beni kimse yerimden edemez.

Bunu kendim için söylüyorum ama hepimiz için geçerli. İçeriğimiz zengin olsa, biz yabancı kaynaklardan beseleneceğimize yabancılar bizim kaynaklarımızdan beslense daha iyi olmaz mı?