Hocam zorunluluk yok fakat bazı firma işyerleri olsun, kafasına göre koyuyor işine gelirse çalışanlar korkuyor olabilir,ama 10 gün öncesi yakın bir arkadaşımı kaybettim,annesi vefat etti virüsten oğlu yani arkadaşım yoğun bakımda idi coronadan dolayı annesinin öldüğünü bile bilmeden vefat etti,ama doktor dediki eğer 1 tane bile aşı olsaydı çok çok büyük ihtimalle kurtarırdık dedi,aşı oldum Allah sonumuzu hayır etsin, yaşı 25ti
Anksiyete hastasısın.
Ve virüsün kendisinden değil aşıdan korkuyorsun.
Çok ilginç...
Hiç bir şekilde doğru değil doğru diyenler yaptıkları saygısızlıkla utanacakları günü beklemeliler .
Bu işin sonuçları ve detayları çok yakında herkes gerek yaşayarak gerekse görerek ve duyarak yaşayacaklar. O yüzden herkes kendinden sorumlu .
Bilim ve İlim ama hak edeninden doğru olanından ....
https://www.youtube.com/watch?v=q_0AKo-DG7g
Aşının 2 günlük yan etkisinden korkuyorsun ve virüsün 10 gün her yerini ağrıtarak kıvrandırmasından hatta hastaneye yatırabilme ihtimalinden korkmuyorsun.
Bir de bazı arkadaşlar eğitim hakkını nasıl kısıtlar falan gibi desteksiz özgürlük edebiyatı yapıyorlar.
Hayatta Sert Çerkidek Haklar dışındaki haklar olağanüstü dönemlerde kısıtlanabilir.
Eğitim hakkı sert çekirdek haklardan biri değildir, iletişim özgürlüğü, ulaşım özgürlüğü sert çekirdek haklardan değildir.
Yani savaş varsa, salgın varsa, deprem varsa eğitim hakkınız bal gibi kısıtlanabilir.
Sizi okuldan atamazlar ama sene kaybedersiniz.
Hocam zaten korona oldum ben ve 5 gün hastaneye yatırdılar nefes alamıyordum o derece kötüydüm ardından aşı olmaya karar verdim ve aşı karşıtı filanda değilim ikinci dozuda olacağım son 2-3 aydır baya bir koronadan tehlike atlattığım için tedirgin olmam gayet normal diye düşünüyorum
doğru eğer köyde karavanda bireysel yaşamıyorsanız yaptırmak zorundasınız ayrıca 6 ay boyunca gayet koruyucu bir aşı neden böyle bir risk alıyorsunuz aşı olupta aşıdan dolayı ölenleri aşı olmayıp ölenlere oranlayın isterseniz
Bana bir arkadaşım aşı olan bir yakınım vefat etti demişti, bende alerjim ve bir kaç rahatsızlığım olduğu için ikinci aşıyı olmaktan biraz korkmuştum. Anadolu Efes'in maçları başladı, seyahat, havuz vs bir sürü şeyde aşı şart koşulunca ikinci aşıyı da olmuştum. Bir iki gün kolum ağrıdı biraz dikkat ettim onun dışında bir sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür. Şartları zorlamaları doğru olmasada aşıyı olun ilerde daha fazla kısıtlama getirirler ve sürekli test yaptırmak psikolojinizi yıpratır.
Yaz boyu söyledik bu sene aşısızların pandemisi.
Aşı olmalısınız! Herkes olmalı.
Kişiselleştirme yapmayın. Aşı olmak istemeyenler evinde otursun. Kimsenin sağlığını riske atmaya hakları yok
Vurdurdum az önce sıkıntı çözüldü