Sizin gibiler de bir şeyler bildiğini zannediyor ya gülerim de buna gülerim. Ben en yakın arkadaşlarım dan biri Filistinli hem de öyle böyle değil. İsrail - Filistin Gösterilerin de yara almış. O tv ler de gördüğün protestocular dan biridir kendisi. Merak etme filistin'i senden çok daha iyi biliyorum.
Her terör örgütü geniş alanlara yayılmak ister. Türkiye gidip de filistin'i bombalayacak hali olmadığına göre. gayet mantıklı ora da eğitim almaları.
Olumsuz yazdıklarının hepsi bende değil ama sende mevcut
Koskoca devlet 3-5 bin kişi ile Filistin den çıkmak zorun da kaldı ? hahahaha Kukla olma diyor bir de. Diğer Filistinliler ne yapıyordu bu sırada? Komiksiniz.
Aynen dünyanı 5 aile yönetiyor. Falan filan.
Ya biraz mantıklı olun. Adamların bizle dünya kadar ticareti var. Yapılan ticaretin %80'i ihracattan oluşuyor. İsrallin tek derdi bir devletlerinin olması ve güven için de yaşamak.
Asıl nankörlüğü biz türkler yapıyoruz. Adamlar yıllarca Ermeni ve Rum lobilerine karşı Türkiye yi savunuyor biz de adamlara 7/24 sallıyoruz.
O Değil İsrail'in nufusu nun en az %11 ini Araplar oluşturuyor. Onların bile pek umrun da değil bu durum
Bu mudur yani mantık? Ticaret yaptığımız her ülkeyi adam yerine mi koymamız gerekiyor? Öve öve bitiremediğin insanlar(!) ilkokul çocuklarına müslüman öldürmenin faziletini anlatıyor. Dünyadaki tüm insanların Yahudilerin hizmetçisi olduğunu düşünüyorlar. Durmaksızın kundaktaki bebekleri öldürüp savaş suçu işliyorlar..
"Zulüm bizdense ben bizden değilim" diyen 23 yaşındaki Rachel Corrie'yi dozerle ezdi o çok sevdiğin insan müsveddeleri.
Bütün İsrail halkı zalimdir demiyorum. Aralarında çok güzel insanlar da var fakat bu kişiler azınlığı oluşturuyor.
Eğer biraz olsun kendini Türk gibi hissediyorsan, Teodor Herzl senin atalarına neler yapmış bir araştır derim.
Arabın veya bir başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmez. Ben kendi duruşuma bakarım.
Sana çok güzel cevaplar verirdim de forum kuralları var işte.
https://youtu.be/4NzeaD-N0NA