fms34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi savunduğun zerre umurumda değil de şu yalan yanlış şeyleri yazıyorsunuz çıldırıyorum. Bir şeylerin aslını öğrenmek internet çağında bu kadar zor olmamalı.

Önce Filistin'in tek bir grup tarafından hakim olunmadığını öğren, sonra bunların nerelerde hakim olduğunu öğren, ilişkilerini öğren sonra üstte yazdıklarında kimin imzası varmış hangi grup direniyormuş bunları öğren. Ben artık sizlere uzun uzun açıklamaktan sıkıldım.

Sosyal medyadan, ekşi sözlük'ten, wikipedia'dan bir şeyler öğrenilmez.

Sizin gibiler de bir şeyler bildiğini zannediyor ya gülerim de buna gülerim. Ben en yakın arkadaşlarım dan biri Filistinli hem de öyle böyle değil. İsrail - Filistin Gösterilerin de yara almış. O tv ler de gördüğün protestocular dan biridir kendisi. Merak etme filistin'i senden çok daha iyi biliyorum.

Bloglava adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bu dünyanın cahilinden cühelasından yıldım usandım. halk ile hükümeti ayıramayan, hükümetler arası siyasetin üzerine fikir inşa edenlerden yıldım usandım. yukarıda gerekçe olarak saydıklarının çoğu yalan yanlış comic sans sherif fontla yazılmış yazılarla insanları kandıran hesapların beyanatları. abi düşmanlık edecekseniz edin. nefret edecekseniz edin. ama kukla olmayın. mantıklı düşman olun. akıllı nefret edin.
pkk'nın filistin'de eğitim almasına ihtiyaç mı var? adamlar türkiye sınırları içinde veya dibinde eğitim alıyor?? osmanlı askerini arkadan vuran 3-5 bin kişilik arap kabilesi. uygur meselesi yalan, ermenistan meselesi yalannn. Allahım nereyi düzelteceğimi şaşırdım. çevrenize sabırlar diliyorum
Her terör örgütü geniş alanlara yayılmak ister. Türkiye gidip de filistin'i bombalayacak hali olmadığına göre. gayet mantıklı ora da eğitim almaları.

Olumsuz yazdıklarının hepsi bende değil ama sende mevcut

Koskoca devlet 3-5 bin kişi ile Filistin den çıkmak zorun da kaldı ? hahahaha Kukla olma diyor bir de. Diğer Filistinliler ne yapıyordu bu sırada? Komiksiniz.

elfiza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem burası da siyasetsiz olmuyor, biz de konu hakkında fikrimizi beyan edelim öyleyse.. İsrail meselesi çok konuşuldu. Şu görsel anlayana çok şey anlatıyor:
Aynen dünyanı 5 aile yönetiyor. Falan filan.

Ya biraz mantıklı olun. Adamların bizle dünya kadar ticareti var. Yapılan ticaretin %80'i ihracattan oluşuyor. İsrallin tek derdi bir devletlerinin olması ve güven için de yaşamak.

Asıl nankörlüğü biz türkler yapıyoruz. Adamlar yıllarca Ermeni ve Rum lobilerine karşı Türkiye yi savunuyor biz de adamlara 7/24 sallıyoruz.

O Değil İsrail'in nufusu nun en az %11 ini Araplar oluşturuyor. Onların bile pek umrun da değil bu durum