Öncelikle beşiktaşlılar beni yanlış anlamasın ama Türk hakemleri, Marafona'lar, 7 yiyen Hatayspor'lar olmadığı için averaj takımı olması çok doğal beşiktaşın. Bu nedenle bence bir ders çıkaramayız demiş, haklı.
Yazdığın şeyi 2 kez oku dostum. Averaj takımının anlamı kolay lokma herkes tarafından kolay görünüp puan alınabilecek takımdır. Daha geçen hafta 2 net penaltısı verilmeyen, adanademirspor maçında olmayan uzatmanın üstüne eklenmiş fazla dakikasında faul olmasına rağmen golü verilip eyyamcı hakemlerin arasında kalan takımdır Beşiktaş. Hakem marafona hatayspor diye geveleyip üst perdeden konuşmana gerek yok cümleyede Beşiktaşlılar beni yanlış anlamadın demişsin. Kendini masum gösterip açıklama yapmaya çalışma dostum. Türk hakemleri diyorsan aç bakalım Beşiktaşın maçlarını izle vada gidilmeyen pozisyonları verilmeyen penaltılarını hakemin takdir haklarını izle sonra yaz. Hatayspora laf söyleyenler önce şike ve teşvik primlerini açıklasın. 1 tane dosya olmadan 1 tane kanıt olmadan çıkıp neyin iddiasını ortaya koyuyorsun ?