Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
:d ?
UnLoader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okulda, iş yerinde maske takmamak, aşı olmamak yasal olarak zorunlu olmasa da müslümanlar için kul hakkıdır. Başkasının hayatını riske atmanın katil olmakla farkı yoktur.
torres_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlıyorum
SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlış anlama ben aşı olmadım
neden böyle konular açıyorsun hocam yanlış anlama illaki hepimiz saçma konular açtığımız oluyor ama burdaki hayat memat meselesi gibi maske takmaz ise hem onada korona bulaşır hem evdekilere bile korona bulaşabilir

her koyun kendi bacağından asılır diye başka insanları unutmamızın anlamı yok.
Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşimi okula gönderiyorum şu an sırf okuldan geri kalmasın diye mecbur.Bırak okulu dışarda bile maske taktırıyorum.İnsanlar kardeşlerini çoluğunu çocuğunu yolda bulmadı..Takılmalı maske.
Berkayyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maxigeyik mi?
MikailAvci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://dosya.co/jylhcl0qc9pn/dilekçe.docx.html
üniversitede aşı zorunluluğu içinde bir dilekçe ben göndermek isterim
JetSosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelinen finale bak güler misin ağlar mısın..
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maske takmayınca boyu hızlı bir şekilde uzamaz ama evdeki anne babasının ölümüne yol açabilir.
torres_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani aşı karşıtı olursun da maske karşıtlığı hangi seviye gözünü seveyim. İnanılmaz gerçekten
Neden bu kadar sinirlisiniz anlamıyorum. Sadece okulda maske takmak istmeyenlerin yapması gerekenleri söyledim. İstediğim şeyin karşıtı olurum. Ve bunun hakkında konuda açabilirim. Ama siz konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz. Selametle....