Okulda, iş yerinde maske takmamak, aşı olmamak yasal olarak zorunlu olmasa da müslümanlar için kul hakkıdır. Başkasının hayatını riske atmanın katil olmakla farkı yoktur.
hocam yanlış anlama ben aşı olmadım
neden böyle konular açıyorsun hocam yanlış anlama illaki hepimiz saçma konular açtığımız oluyor ama burdaki hayat memat meselesi gibi maske takmaz ise hem onada korona bulaşır hem evdekilere bile korona bulaşabilir
her koyun kendi bacağından asılır diye başka insanları unutmamızın anlamı yok.
Kardeşimi okula gönderiyorum şu an sırf okuldan geri kalmasın diye mecbur.Bırak okulu dışarda bile maske taktırıyorum.İnsanlar kardeşlerini çoluğunu çocuğunu yolda bulmadı..Takılmalı maske.
Gelinen finale bak güler misin ağlar mısın..
Maske takmayınca boyu hızlı bir şekilde uzamaz ama evdeki anne babasının ölümüne yol açabilir.
Yani aşı karşıtı olursun da maske karşıtlığı hangi seviye gözünü seveyim. İnanılmaz gerçekten
Neden bu kadar sinirlisiniz anlamıyorum. Sadece okulda maske takmak istmeyenlerin yapması gerekenleri söyledim. İstediğim şeyin karşıtı olurum. Ve bunun hakkında konuda açabilirim. Ama siz konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz. Selametle....