Sizde içeride istemeyebilirsiniz fakat ben içeriye girebilirim. Aşı olanlar enayi demedim. Benim aşı zorunluluğum yada pcr zorunluluğum olduğuna dair herhangi bir kanun yoktur. Sadece genelge var. Genelgelere kanun gibi davranılmaz. hukuka aykırıdır. Genelgelerle benim anayasadaki temel haklarımı (gezme,barınma,belediye hizmetlerinden faydalanma vs) ihlal edecek bir yaptırım uygulanamaz. Yine hukuka aykırıdır. Ayrıca benim ne olursa olsun vüduma hiçbirşekilde dokunulmama hakkım var. Örneğin ölecek dahi olsam ben istemediğim takdirde doktor beni tedavi edemez. Değerli yorumunuz için teşekkürler
Elbette dokundurmama hakkınız var fakat size içeri girebilmek için aşı olmalısınız denilmemiş. Covid 19 olmadığınıza dair belge iletmelisiniz. Bu size zorluk çıkarmak için değil içeridekilerin sağlığı için istenmiş. Sizin gibi düşünenleri içeri sıkıntısız alsalar kapalı alanda ki 1 virüs ile onlarca kişi bunu alıp çevresine bulaştırabilir. Yani virüsün önüne geçilmez. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz fakat hep haksız bulunursunuz. Bu arada ailemden birisi Avukat (Baro Başkanı) bir diğer tanıdığımda Savcı. Bu tür meseleleri bildiğim işittiğim için bunları söylüyorum.