ElRey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi Üniversitesi nde okuyorum.Bugün aşı olmayanlara pcr testi süresini 48 saate indirmişler.
Ben bugün öğlen test yaptırsam zaten 24 saat içerisinde çıkıyor (Geçen hafta 30 saati geçti) sonra okula gidiyorum bir sonraki gün sıkıntı her gün test yaptırmam gerekiyor böylece.

Ayrıca bir konuda dikkatimi çekti test yapanlar ilk zamanlara göre daha bir sert yapıyorlar acıtıyor ve ters konuşuyorlar kaç seferdir buna şahit oluyorum tahminimce buda aşı olması için yapılıyor insanları.

Aşı karşıtı birisi değilim olmak da istiyorum fakat bir çok kişiden duyduğum yan etkiler beni korkutuyor.Ayrıca anksiyete hastasıyım bana yan etki olmasa bile ben bunu kafamda kurarak hissederim

Şartları bu kadar zorlamaları doğru mu sizce?
Hocam vallahi derdini ne güzel tane tane anlatmışsın. gayet aklı başında birisin. Ama işine gelmeyince "Ben bunu kafamda kurarım" diyorsun
Aşı sonrası yaşanan yan etkiler aslında sadece vücudun savunma mekanizmasının harekete geçmesiyle alakalı.
Yüzbinlerce bilim emekçisine, milyonlarca aşı yaptıran insana değil de bir avuç komplocu manyağın uydurduğu fikirlere inanmanız da cidden çok ilginç.