Hocam televizyonlar da artık telefonlar gibi oldu. Hepsi birbirine benziyor ama içlerinde ufak değişiklikler var. Sizin aradığınız özellikler tam olarak nedir?

Kendimden örnek vereyim, ben alırken işletim sisteminin android olmasına baktım özellikle. Birde tabi kumanda konusuna çok takıldım sony ve grundig var evde. Sony android işletim sistemli, grundig'in kendi yazılımı var. Ama kumanda konusunda grundig i daha çok seviyorum. Sony bu konuda benim gözümde sınıfta kaldı. Tuşları çok yumuşak sony'nin. Dolayısıyla bazı durumlarda sert basmak gerekiyor ve doğrudan Alıcıya görmesi gerekiyor kumandanın. Grundig'de tuşlar biraz daha sert, basması ve algılaması daha kolay. Birde duvara bile çevirsem Alıcıya sinyal ulaşıyor.

LG var tabi Birde. Onu da kullandım kısa bir süre. Onun kumandası biraz garip gelmişti ama alışınca kullanışlı duruyor joyistik yüzünden.

Birde aklınızda 32" olacak düşüncesi kesin değilse koyacağınız yerin büyüklüğüne göre alın. Bendeki 2 televizyon da 43". Yetmiyor saçma şekilde. Alırken gayet yeterli görünüyordu ev değiştirme durumumda televizyonlardan birini de değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden.