Şahsen bende sizin dediğinizden birşey anlamadım. Esenyurtuda katma nedenim genelde suriyeliler Esenyurt, Beylikdüzü tarafında yaşıyor. Ayrıca sanırım İstanbulda yenisiniz en yaşanılabilir yer diyorsunuz

Yaşanılabilir yer sıralaması yapın Beylikdüzünü en sonlarda bulursunuz. Ayrıca Beylikdüzü 1.deprem bölgesi bunuda bir düşünün. Ben mahalle anlamında demedim fakat beylikdüzü genelde İstanbulun en ucuz semtlerinden biri. Beylikdüzünün en üst fiyatları diğer bölgelerin normal fiyatlarına eşit. Kartalda yaşıyorum buradaki 2+1 sıradan daireler beylikdüzünün üst fiyatlarına eşit aynı şekilde kartal düşük bir semt diğer semtleri üsküdar,ataşehir, bostancı, kadıköy,beşiktaş vs. bunlarla karşılaştırmayın bile en yaşanabilir yerlerle.
FİLTRELEME İLE 2+1 MAX 3 YAŞINDA BEYLİKDÜZÜNDEKİ İLANLAR
https://www.hizliresim.com/cxxh4hi
FİLTRELEME İLE 2+1 MAX 3 YAŞINDA BEYLİKDÜZÜNDEKİ İLANLAR
Birde diğer ilçeleri kendiniz karşılaştırın bu fiyatlara başka ilçenin en kötü yerinden anca alırsınız
bilmediğin o kadar belli ki hangisinden başlayayım.
1) en yaşanabilir ilçesi demedim en yaşanabilir İLÇELERİNDEN dedim. ve kesinlikle öyle.
2) o ucuz diye gösterdiğiniz ilanlar fake. emlakçılar müşterileri ayağına çekmek için böyle bir numaraya gidiyor. ararsanız önce randevu verirler sonra kendinizi esenyurtta 500bine ev bakarken bulursunuz. şaka gibi bu fiyatlardan beylikdüzünde ev alacağınızı düşünebilmeniz. piyasayı bilmediğiniz çok bariz. hangi birini düzelteyim bilmiyorum.
her şeyi geçtim, bir dairenin yapım maliyetinin 200 bini aştığı günümüzde (sadece kullanılan malzeme ve işçilik) bu rakama daire alabileceğinizi düşünmeniz ilginç.