byigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne dediğinizi anlamadım beyliküzü ayrı esenyurt apayrı bir yer. ikisi arasında fiyat olarak 3 kat fark var.

beylikdüzü merkez mahallelerinde (büyükşehir, cumhuriyet, barış) 550 bin'e daire bulman imkansız. eli yüzü düzgünler 750-800 binden başlıyor. 550 bine belki kavaklı, yakuplu, marmara mahallesi gibi sahil kesimine yakın yerlerinden 2+1 giriş katı gibi bir yer bulursunuz.

ayrıca beylikdüzü istanbul'un en iyi ve en yaşanabilir ilçelerinden.

sahibinden de emlakçılar fake ilanlar çıkararak müşterileri ayağına çekiyor. orada beylikdüzü diye gördüğünüz uygun fiyatlı güzel daireler aslında yok. emlakçıdan değil direk sahibinden verilen ilanlara bakarsanız daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

Şahsen bende sizin dediğinizden birşey anlamadım. Esenyurtuda katma nedenim genelde suriyeliler Esenyurt, Beylikdüzü tarafında yaşıyor. Ayrıca sanırım İstanbulda yenisiniz en yaşanılabilir yer diyorsunuz Yaşanılabilir yer sıralaması yapın Beylikdüzünü en sonlarda bulursunuz. Ayrıca Beylikdüzü 1.deprem bölgesi bunuda bir düşünün. Ben mahalle anlamında demedim fakat beylikdüzü genelde İstanbulun en ucuz semtlerinden biri. Beylikdüzünün en üst fiyatları diğer bölgelerin normal fiyatlarına eşit. Kartalda yaşıyorum buradaki 2+1 sıradan daireler beylikdüzünün üst fiyatlarına eşit aynı şekilde kartal düşük bir semt diğer semtleri üsküdar,ataşehir, bostancı, kadıköy,beşiktaş vs. bunlarla karşılaştırmayın bile en yaşanabilir yerlerle.

FİLTRELEME İLE 2+1 MAX 3 YAŞINDA BEYLİKDÜZÜNDEKİ İLANLAR

https://www.hizliresim.com/cxxh4hi

FİLTRELEME İLE 2+1 MAX 3 YAŞINDA BEYLİKDÜZÜNDEKİ İLANLAR

Birde diğer ilçeleri kendiniz karşılaştırın bu fiyatlara başka ilçenin en kötü yerinden anca alırsınız