tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu bölümü okuyan arkadaşlarım vardı ve mezun oldular ancak pek fazla birsey beklemeyin 2007 den kalma pc ler oluyor genellikle okullarda ve pc islemleri ( acma ,kapama ve terimler) öğretiyorlar ve hicbir faydası yok . Ama onu okuyup ardından dört yıllık mühendisliğe dgs ile gecebilirseniz daha iyi olur .Bana kalırsa okumaya değmez siz evde kalıp kendinizi gelistirirseniz daha iyi yerlere gelirsiniz . Başarılar dilerim
Şu yorumu ciddi ciddi yazıp üstüne 3 kişi beğenmiş mi ?

2013 Yılı YTÜ Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Okulda kullanılan bilgisayarların son model olmasının lüzumu yok. Python gibi yeni bir yazılım dili bile 2005'den kalma pc'de kullanılabilir.

Bölüm hakkında genel olarak ders programlarına bakmanızı öneririm. Benim dönemimde YTÜ C++ ve C gibi eski dilleri gösterirken, Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okuyan arkadaşlarım c# ve asp görmüşlerdi. Bunun avantaj veya dezavantaj olup olmadığını bugün hala çözemedim. Çünkü iki okulda aynı dönemde mezun olan arkadaşlarımın hepsi istediği yerlere kendi çabalarıyla yine geldiler. (ben buna Kişinin azmi, yaratıcılığı ve algoritma bakış açısına bağlıyorum)

Kısacası bu bölümden mezun olup aç kalan bir arkadaşım olmadı. Kendini geliştirme konusunda eminsen okulda verilen derslerle geleceğini kurabilirsin.