Tjorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen 1 haftada var mı gelişme?
ilk yazı 2. sırada ama onu yönlendirme ile eklediğim için bir başarı sayılmaz. diğer içeriği güçlendiriyorum, hızlı olmasada sağlam yükseliş daha iyi.

KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedef güzel, yapılabilir mi evet yapılabilir fakat hocamın da belirttiği gibi içerik odaklı sıralamalarda içerik üretmeniz gerekiyor.
Haber sitelerinin ilk sıralarda yer aldığı anahtar kelimelere göre yazılan içeriklerde ilk sıraya oturmak oldukça zor, arama hacmi 500 olmasına rağmen bu tarz bir anahtar kelime de 2. sıraya ancak gelebildim.
Bu durumda sizin konu başlığı hacminizi oldukça daraltacaktır.
Şimdiden kolay gelsin, bol kazançlar.
hocam bazı arkadaşlar atıyorum 50 bin aratılan bir anahtar kelimeyi olduğu gibi değilde, daha iyi sıralama almak için 500-1000 aratılan alt başlıklarını yazıp paylaşıyorlar. Ben böyle yapmıyorum çünkü kullanıcılar parça parça olan yazıların hepsini tek tek okumaz. Bunu youtube’da çok güzel bir şekilde deneyimledim, bu yüzden her zaman tek video olarak paylaşırdım. Video süresinin uzun olmasıda ek olarak sıralamamı yükseltmemi sağlardı. Bu olayı sitelerde de yapıyorum. Ana anahtar kelimede yazmama rağmen yazının içinde geçirdiğim 15 tane alt başlıktan da sıralama alabiliyorum. Bence bölerek paylaşmaktan ziyade bu daha faydalı.

Bu arada haber siteleri gerçekten büyütülecek bir konu değil. Kullanıcılar yazılarınıza erişmeye başladıktan sonra eğer iyi bir yazıysa ve kullanıcılar bundan memnun kalıyorlarsa haber siteleri geçilir, sorun olmaz o. “E ben zaten bilgiyi veriyorum, memnunlardır” demeyip, yazıyı sürekli sorgulayıp onu iyileştirmek gerekli. Herkes bilgi verir, önemli olan o bilgiyi güzel bir şekilde sunmak.. anlatım tarzı önemli.

Teşekkür ederim, sizede hocam (: