Herkese merhaba, mavic air fly more combo (full paket) droneumu ve dji osmo mobile II gimball ımı satıyorum. Çok sevdiğim cihazlar fakat okul durumu var kiraları çıkarmam gerek.

Dji mavic air fly more combo drone hakkında:
Drone ikinci kullandığım drone daha önce phantom kullanıyordum. Her şeyi mevcut kutusuna kadar duruyor. 2 batarya mevcut biri 33 diğeri 39 durumda sağlıklı bataryalar rutin kontrol ediyorum. daha kıyıp jelatinini bile çıkaramadım droneun öyle düşünün bu drone için sahibindende herkes 6 küsür istiyor. (sıfırı 11K) ben 5500 e bırakacağım hızlı satılması lazım ay başına kadar. Droneda otomatik engel atlama, spor takip modu gibi özelliklerin hepsi vardır 4k çekim yapıyor raw da çekiyor efsane makine.

dji osmo mobile II hakkında:
bir çekim yapacaktım hevesle aldım. sonrasında çekimde iptal oldu bu da elimde kaldı. bir kaç kere denemek için timelapse çekimi yaptım onun haricinde daima kutusunda durdu. Nesne veya özne takip modu da var bu da temiz cihaz. internette sıfırını en ucuz 800 küsüre buldum) ben 650 ye bırakacağım. cihazla uyumlu olan 120 liralık iki modlu tripodu da hediye ediyorum.

Umarım değerini bilen ve kendisini geliştirmek insanlar satın alır ben de ödemelerimi yaparım. şimdiden hayırlı olsun.