Mikrotik bilginiz ileri seviye değilse profesyonel olarak olarak kural yazarlığı konusunda
@WebiloX; dan ücretli destek alabilirsiniz.
Biz tüm mikrotik kurallarını Okan beye yeniden yazdırdık. Gayet stabil şekilde çalışmaktadır.
Önerin için teşekkür ederim Mustafa

Kural yazdırmak işi çözmüyor ne yazık ki artık ex4300 aldık 3 ay kullandık ama sanala kurmaktan pek farklı iş yaptığını göremedim. Farkı hissedemedik aldığımızın 3/2 sine geri sattık. Bu tarz kurallar işi bilen birisi tarafından 5 dakikada geçilebiliyor. Kuralı nette bulamadığım için konu açayım dedim bir kaç şey deniyoruz o sebepten yoksa bu şekilde kullanmak akıl karı değil anında düşürürler böyle. Zaten aynı sektörde olduğumuz için bilirsin, artık Mikrotik ile Client sourceyi konuşturuyorum ve %100 sonuç veriyor.
Daha geçen gün DGN den kaçtım sırf bu yüzden. Saldırıda o kadar çığır aşmışlar ki, DDOS u atarken 10Mbit olarak atıyorlar, anormal trafik olarak gözükmüyor. Milyonlarca 10Mbit bağlantı gelince dgn satüre oluyordu. Sırf bu yüzden 1 hafta önce datacenter değiştirdim bütün 2x /24'e koruma aldım. Şaşırdım ama çözüm oldu, oyunada gelen paketleride mikrotik ile sourceyi konuşturarak çözdüm. Kirli trafik network'a giremiyor bile hiç. Tabi hala dgn den çıkma süreci devam ediyor 1 haftaya yoluna giricez umarım