Sorunuz, talebiniz kendi hizmetleri ile alakalı olsun olmasın, inanılmaz hızlı dönüş ve ilgi ile yaklaşıyorlar. Son yıllarda
@Cenuta; nın ötesinde bir destek anlayışı görmedim desem yeridir. O nedenle, verdikleri hizmet nedeni ile kendilerine teşekkür ederim. Kadir bey, Mert Bey, buradalar mı bilmiyorum ama onların da şahsına, firmadan bağımsız ayrıca teşekkür ederim. Paytr den tutun da Wordpress eklenti problemine kadar, kendi hizmetleri ile alakalı olmayan konularda bile bilgi ya da fikirleri var ise ilgilenecek kadar müşteri dostular.
Yaz aylarında 14-15 yıldır çalıştığım hosting firmasını, sadık ve kendisini kendisi yapan müşterilerine dahi gösterdiği ilgisizlik nedeniyle değiştirmeye karar verdikten sonra, epey bir araştırma yaptım sayısız yorum okudum ve
@Cenuta; ile çalışmaya karar verdim. Kararımdaki büyük etken fiyat / performans ve destek noktasında en olumlu yorumları alıyor olmasıydı. Hakediyorlarmış da.
Yeni projelerime orada start veriyorum, eski firmadaki alımların da yıllık süreleri bittikçe buraya taşıyacağım.
Not : Satınalma öncesinde kendileri ile bu forumda bir ilişiğim olmamıştı, direkt sitelerinden hizmet aldım. Yani forum üyesiyim vs diye de gördüğüm extra bir ilgi ya da indirim vs olmamıştı. Teşekkür ve tavsiye etmek içimden geldi

Bu anlayıştaki firmalar, kişiler daha da çok kazansın. Umarım kazanıp büyürlerken de bu müşteri dostu çizgilerini bozmazlar. Başarılarının devamını dilerim.