Greed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toyota corolla 1.4 D-4D 2016 üstü bakabilirsiniz Toyota güzel araçtır.
Dizel düşünmüyorum hocam ama toyotayı araştırıyorum bakalım . Şuanki aracımda toyota memnunum ama bakalım yenileri nasıldır..

UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sorun istemiyorsanız Toyota gerçekten harika araç. Eniştem yıllardır Toyota alır satar değiştirir 1 defa problem görmedi yaşamadı.
Teşekkürler hocam.

SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzin ile Dizel arasında litre fiyatı olarak günümüz şartlarında 3 kuruş oynuyor.
Fakat Dizel daha az yakar bilgin olsun, ama bakımları benzinliye göre daha pahalıdır.
Dizel tork makinasıdır, benzin hız.
Yani dizel bayırı özür dileyerek söylüyorum köpek gibi tırmanırken, benzin yanında sönük kalır.
Ama düz yolda benzinli araç hızlanırken, dizel gerisinde kalır.

Yani tamamen tercih meselesi, 1.5 dizel kullanıyorum arabanın bastığında gittiğini hissediyorum dizelciyim ben.

Otomatik olarak saydığın arabaların arasında yine en makulu Corolla gibi duruyor.
Jetta daha iyi marka olarak fakat düşük modele binersin, o kadar para verip düşük model almak saçmalık...
O yüzden Toyota Corolla derim...
Değerli bilgilerin için teşekkürler hocam. Corollaya sıcak bakıyorum bende

TheKhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun istemiyorsanız ikinci eli kafanızdan çıkartın derim. Şu aralar zaten piyasa zaten allak bullak. Herkes aracına altın değerinde görüyor.
1 - Egea güzel araçtır, yakıtı ortalamadır. Tavsiye edilebilir
2 - Corsa boş paket (boş dediğime bakmayın, yine içerisinde birşeyler var) fiyatı 190 civarından başlıyor
3 - Citroen C3 lerin fiyatları şu an söylediğiniz seviyede

Başka markalarda kampanya var mı bilmiyorum, ama Citroen de kredi kampanyası vardı sanırım.
Corsa ve C3'e bakayım hocam teşekkürler.

izmitoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende ve ağabeyimde Corolla 1-4D var. Onunki otomatik, benimki manuel. Arabaya oldukça hakimiz anlayacağınız. Ben 2011'de sıfır aldım, hala kullanıyorum. Onunkine park halinde tır çarptı. Kaskodan ödemesini bekliyor, yine Corolla olacak. Öyle memnunuz araçlardan.
Benimde şuanki aracımda toyota memnunum ama bakalım yenileri nasıldır..Teşekkürler yorum için hocam.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toyota ya bakılabilir. auris, corolla.

Teşekkürler hocam tavsiyeniz için..