Entegra kullanıyoruz.
İlk kez böyle bir program kullandığım için kafamı baya karıştırıyordu

Sağolsunlar destekleri gayet iyi , resmen onlar sorunları çözdükçe bende entegraya baya hakim oldum.
Konudan bağımsız olarak ; Entegranın eğitimine katılarak eticaret ve entegra kullanımı hakkında sertifikada alabiliyorsunuz.
Öneriniz için teşekkür ederim eve ilgi ve sormuş olduğum sorulara en net cevap verende entegra oldu aslında.
Stocukmount'u çok önereni görmedim hocam, onun haricinde ise piyasada büyükler olarak; Ticimax, IdeaSoft, T-Soft, vs. mevcut. 9Bin kalem ile ben Ticimax kullanmaktayım, memnunum açıkçası şu anda. Dezavantaj olarak yıllık ödenen miktarlar fazla gibi geliyor.
Verilen hizmetin gerçekten karşılığını alabiliyorsak eğer fiyatları oldukça makul olduğunu düşünüyoruz
Teşekkür ederim bilgileriniz ve zaman ayırdığınız için.
Merhaba, Netsis ile en sorunsuz çalışanı bence Entegra. Tek eksi yanı, Netsis için bir demolarının olmaması. Online sunum yapıyorlar, satın aldıktan sonra 1 hafta kadar Netsis ile ilgili işlemleri sürüyor.
Bizim elimiz ayağımız tamamen netsis olduğu için en önemli etken aslında bizim için o kısmı olacaktır. Sorunsuz olsun zaman o kadar önemli değil aslında.
Teşekkür Ederim Fikriniz için.
Merhaba Entegra konusunda iyidir.
Dilerseniz Birkan bey ile görüşebilirsiniz.
Tel : 0546 628 78 00
numarayı Turan Ünlüer'den aldığınızı söylerseniz yardımcı olur.
İyi çalışmalar.
Merhabalar,
Bu saatte ayıp olur yarın gün içinde irtibata geçeyim
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.