Merhabalar, BR Medya'dan Ali Akkuş.
Türkiye'de Etsy Eğitimi ve Profesyonel Danışmanlığı veren ilk 3 firmadan bir tanesiyiz. Umarım yardımcı olabilirim.

* ETSY'de Türkiye tarafındaki sorumluluğumuz için Fatura ve Vergilendirmelerde ne yapıyorsunuz? (Muafiyet söz konusu değil şirketim için, %8 KDV'li fatura kesmeliyim sattığım ürünler için)

İhracat faturaları %0 kdv ile kesilmektedir. Fatura detayına satıldığı andaki kur not düşülmelidir.

* ETSY'nin bizden istediği KDV numarası Vergi Dairesinden ayrıca özel olarak almak gerekiyor sanırım? İstediği Vergi No değil, KDV No görünüyor.
Vergi no şu şekilde kullanılmaktadır; şahıs şirketiyseniz TC kimlik numaranızı da kullanabilirsiniz.
Vergi no veya TC kimlik no eklerken başına TR123456 şeklinde " TR" eklemeniz gerekmektedir.

* Mağazamda İptal seçeneğini koymadım; iki taraflı kargoya vermeden önce anlaşırsak iptal ediyorum. Zamanında ulaşmayacak bir ürün için müşteriden dönüş bekliyorum iptal edelim mi? Yada etmeyelim mi diye ama dönüş yapmıyor. Son kargo gününe kadar bekleyip ona göre kötü puan almamak için kargoya veriyorum bende. Bu tip durumlarda ne yapıyorsunuz? Mağazamda; 14 gün içerisinde iade var, iptal seçeneği yok, ürünü orjinal şekilde iade ve iade kargosu müşteriye açık gibi kuralları açık.

Kişiye özel ürünlerde iade seçeneği olmaz. Kırılma, dökülme veya yanıltıcı ürün olmadığı sürece. İptal seçeneğini 2 saat olarak düzenleyin. İade konusunda da sizin inisiyatifinize kalmış.

* Ücretsiz Kargo ve Express Kargo seçeneklerim var; Express seçenleri Turpex ile gönderiyorum, TNT ile sözleşme yapacağım bu konuda. Free Kargo'ları PTT ile gidiyor 10 günlük sürede daha ulaşan olmadı ve takip etmekte zor görünüyor. TNT önerdiler sizin öneriniz nedir? Express seçeneği avantaj oluyor benim için; kısa zamanda teslimat olduğu için ama malumunuz pahalı. Bu durumda Kargoyu ürüne yükleyip; Free yapmak daha uygun gibi, 35$ üstü alışverişte kargo bedava kısmıda üst madde ile eşleşiyor; ABD kullanıcılarına direk ürünler öncelik görünüyor. Üsteki ayarı yapıp; bu seçeneği aktif etmek düşüncem, mantıklımıdır?

15.000 Den başka üyemiz olan Etsy Türkiye Yardımlaşma Platformu grubumuz mevcut ve çok sağlam bir kargo gücümüz var. Yararlanmak isterseniz express kargo konusunda yardımcı olabiliriz. Buradan gruba ve indirim detaylarına da ulaşabilirsiniz.

* Ürün iade süreci ile ilgili ne yapıyorsunuz? Şu ana kadar olmadı ama olursa bu süreçte dikkat etmem gereken kısımlar nedir?
İade süreci şu şekilde işler; müşteri satıcıya ürünü gönderir veya satıcının deposuna ürünü gönderir ( iadelerde kargoyu müşteri karşılar ). ürün elinize ulaştığında sistemden " Refund " seçeneği ile iade gerçekleştirirsiniz.

Saygılar
BOL SATIŞLAR