Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaz başında d-smart ile talihsiz bir kaç olay yaşayıp iptal etme kararı aldık. Derhal cayma bedeli altında bir sürü ödememiz gereken tutar çıkarttılar. Ben de inat edip tüketici haklarına verdim ki haklılığım oldukça yüksek (servisleri yok uydu alıcı kutusu bozuk ve garanti için 100 km yol gidip gelmem gerekiyor, oldukça merkezi bir ilçedeyim ve oldukça da büyük il olma konusu gündemde öyle bir yerde yaşıyorum.) Velhasıl kelam ben bu sorunları tüketici haklarına yazdıktan sonra 2-3 ay icinde direkt kazandık ve ödemememiz gerkmediği ıslak imzalı sonuç verdiler. Bu sefer de sürekli hukuk bürosundan taciz mesajları v.s gelmeye başladı. Yaklaşık 1 saat önce kendini hukuk bürosunda çalışan bir ukala kadın aradı. Dedim ıslak imzali kağıdımız var bıkmadınız mı? bana dedi salak salak konuşma dedi ben de üslubumu bozmadan kapattım. 1 saat sonra sakinleştikten sonra tekrar aradım evet buyrun mafyacılık yapacaksınız her şer ortada sizi derhal numaranızla beraber şikayet ediyorum savcılığa avukatsınız ya uğraşırsınız benimle dedim. 10 dakika sonra özür dilemek için tekrar aradılar. Bu gücü bu insanlara kim veriyor? Kör cahil tedirgin insanlardan bu şekilde iptal olan ücretleri bile tahsil ettiklerini düşünüyorum. Bunun sonu nereye gidiyor, millet belinde emanetle mi gezecek artık? düşündürücü.
kimse şikayetçi olmadığı icin boyle yapıyorlar.