w_zaferq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Sağ olun.

SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Kendi imkanlarınızla bu işin içinden çıkamadıysanız burdan birinin işin içinden çıkabileceğini zannetmiyorum.
O yüzden içerde gerçek anlamda ciddi bir rakam yatıyorsa veri kurtarma merkezlerine başvurun, güzel paraya, güzel paranızı kurtarırsınız.
Veri kurtarma merkezi fikri güzel ama onlara da nasıl güveneceğim o da ayrı bir durum. Son çare orası olacak. Eğer yapabilirlerse hocam sizi de görürüm her türlü..

sumer-bilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, telefon numaranızı DM üzerinden iletin sistem imajı alıp inceleme yapalım.
PM atıyorum..

macrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde keşke geçmişte unuttuğum borsa şifremi geri getirebilsem ciddi miktarda para vardı 😔
Sizede geçmiş olsun.

emirorhanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba öncelikle geçmiş olsun, konuyu okuyanlara önemli bir tavsiye vermek için yazıyorum bu yorumu belki ilerde derde girecek birkaç kişiyi kurtarabilirim. Öncelikle bu tarz şifreleri sakın ss almayın. Daha önce grubumda olan bir üyemin başına geldi drive ya da cloud hesabı çalındığından dolayı şifresi çalındı ve yaklaşık +70bin dolarını kaybetti. Eğer ki şifrenizi saklayacaksanız güvenşi bir mail üstünden kendinize boş mail yollayın veya fiziksel olarak kodlayarak saklayın. Sizin durumunuza gelirsek 12 kelimeli kod olmadan walletlara giriş yapmak imkansız ve hiçbir destek hattı yok. Eğer ki sistem geri yüklemeniz yoksa geri oluşturulmuyor diye biliyorum tekrardan geçmiş olsun hocam.
Çok sağ olun hocam.

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google hesap açık ve senkronizasyon açıksa kurumun farklı bir bilgisayara Google hesabını açıp senkronizasyon açın olduğu gibi geri geliyor. Belki son yedek de eklenti duruyordur.

Eğer Bu yöntemle hesabı ulaşırsanız tüm forma benden çay ☺️
Hocam bunu da deneyeceğim eğer olursa kesinlikle sizinle iletişime geçeceğimden emin olun. Çünkü ödül parası cüzdan da duran paraya nazaran küçük bir paradır. Dediğim gibi deneyeceğim.

neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence geri dönüş olsa bile yine anahtar kelimeyi ister. Sistemden çıkış yapılmış çünkü
Olabilir hocam artık deneyeceğiz. Başka çare yok.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun ustunden ekleyecegim baska bir uyari ise :
Veri kurtarma sirketleri/sahislari da paradan bahsetmezseniz daha iyi.
Cunku bilgisayarinizi veya bilgisayar image alip kurcalayip, bulsalar bile parayi baska bir yere aktarip "verileri kurtaramadik" diyebilirler. Aman !
Evet bu durum beni düşündürüyor aslında ama son çare orası olacak.