Gelecek düşünmüyorum ben 2 sene önce düşünmeyi bıraktım .Hergün doların arttığını görünce umudum kalmıyor , markete gittiğimde fiyatları görünce yaşama umudum kalmıyor , üniversiteye her sabah gidip işsiz kalacağını bile bile okurken umudum kalmıyor , arkadaşlarınla biryere pahalılık olduğu için gidemeyeceğini bilince umudun kalmıyor , hiçbir vasfı olmayan insanların refah içerisinde yaşadığını görünce umudun kalmıyor , bu ekonomide evlenemeyeceğini bilince umudun kalmıyor , hayvanlara bir mama bile alamayınca umudun kalmıyor ,Bir spor aktivitesi yapamayınca umudun kalmıyor . Evet teknoloji gelişti , arabalar gelişti , internet gelişti , hastaneler gelisti yollar gelisti ancak kullanamayınca istediği kadar gelişsin son model iphone alıp internetsiz kullanmak gibi birseydir . 22 yaşında biri olarak benim umudum kalmadı size basarılar dilerim .
üniversiteye her sabah gidip işsiz kalacağını bile bile okurken umudum kalmıyor
Şu cümle aslında ülkemizin ne kadar başıboş olduğunu ve gençlerin ne kadar karamsarlığa kapıldığını ve ayrıca ülkesinde bir yuva kurma heyecanını elden aldığı görülüyor.
Sadece bugün çıkan Twitter'da ki videoyu söyleyip fazla da bir şey demeyeceğim, Türkiye Dışişleri Bakanı'nın kızına gelen düğün hediyelerini görünce artık diyorum ki ALLAH BİN BELANIZI VERSİN...
Dostum şükret diyeceğim de, 2 hafta önce dayıoğlundan 15K para istedim sağolsun gönderdi anında (POUND) gönderdiğinde ki para şuan 15.998 TL yapıyor. Bugün yazdı " tefeciden alsan daha karlıydın " diye

Komediyiz cidden...
Din din din, yeter da artık. Din şuan hükümetin en güzel kozu bana kimse bir şey anlatmasın. Allah'da yardımcın olsun hocam, IBAN göndersene bana ufak bir yardımım dokunabilsin sana, ufakta olsa çocuğuna bir şeyler alabilesin, 2 senelik evliyim ben de çok zor şeyler geçirdim ama Allah'a şükür anam babam yanımda ya olmasaydı...