Daha önce iPhone 12 Pro Max konusunu bilen arkadaşlar zaten anlayacaklardır merak edenler için https://www.r10.net/off-topic/297550...ur-ediyor.html
Bu seferki olay biraz farklı gelişti bu sefer babamla birlikte iPhone onüç pro Max‘in garanti işlemleri kapsamında tekrar gittiğimiz mağazadaki kadın gerçekten çok çekici bir kadındı
bu durumun babamın de bunun dikkatini çektiğini fark etmem ile plan kurmaya başladım.
Öncelikle kadının bize Apple’ın leptop tarzında cihazları olduğundan bahsetmesi lazımdı onun için onu gizlice bilgilendirmem lazım diye düşündüm
Sonra hain planımın icrasına başladım, kasiyer görevli ve diğer arkadaşların olmadığı bir zamanda reyon görevlisine 200 Tl bu bu arada güzel çekici bayan oluyor kendisi 200 tl rüşvet teklif ettim ve kabul ettirdim yapacağı işlem çok kolay basit bir işlemdi zaten zorlamadım çok planımı babamın en zayıf noktası olan onun efsanevi gurur ve kibrini ona karşı kullanmam üzerine idi konuyu açan görevlisi biz buna çekici bayan diyelim babama Apple’ın şu tarz Mac Book Pro tarzı ürünlerinin olduğunu söylemesi benim Allah alla deyip şaşırmam bile başladı daha sonra biz bu ürünleri görmeye gittik ...
Kadın bahsederken bölgede sadece birkaç tane tanınmış iş adamı veya bürokratik insanın bu tarz ürünleri alabileceğinden dem vurması en büyük argümanım oldu.
Babam da onlardan biri olmalıydı yoksa değil miydi Kızın Yanında Bu Gaf Yapıldı.
aman tanrım sıkıntı var planım başarıya varmak üzere çok heyecanlandım bu cihazı alıp yanında telefonumda birlikte masaya koyup birde pederin porche anahtarı aşırıldıktan sonra kafe de hava atılıp sonrasında bir taşla 2 kuş vurulmak sureti ile bu anın görüntüsü ile birde r10 da da hava atabilecektim.
(Evvela kadının yanında baba biz onlardan biri değil miyiz diye sormam vasıtası ile daha sonra da ufak tefek bir baskıyla fakat telefondan çokta kolay bir şekilde yani sizin anlayacağınız tereyağından kıl çekercesine cihazma kavuştum

Lakin sonra o mağlum sıkıntılar başladı.
Babam beni her gördüğünde bu sefer azarlamak yerine direk dalmaya başlıyordu hem de öyle yumruk tekmeyle değil kemer ile banyo hortumu ile
ve en önemlisi ve en kaçamadım boncuklu silahlar var bilir misiniz tüfekleri var Kore yapımı gittigidiyorda bulabilirsiniz çaktımı mı duvarın içine girer boncuk saplanır yada kırılı boncuk yani o derece artık
lanet olsun ki, onlardan almıştım ele geçirmiş dolayısıyla artık bu tüfekler ile beni gördüğü sıkması v beni ürkütüyor.
mesela yani.

https://www.youtube.com/watch?v=TeSO-abw4mM