Selamlar herkese instagram üzerinde yeni bir sayfa açtım ve sweatler satmaya başladım. Sayfamın ismi @giyikcom . Mağazamın Trendyol sayfasıda mevcut oda giyik.com üzerinden bakabilirsiniz.
Sizden değerlendirmenizi istediğim şeyler sayfaya göz attığınızda bir ürün alıcısı tüketici olarak neler sizi rahatsız ediyor veya neler eksik? -Alıcı olarak baktığınızda sweatlerin fiyatına kaç puan verirsiniz? - Sayfa şu an bir tüketici olarak güvenilir duruyor mu? -Birde reklamcı arkadaşlar varsa tanıtım yaptırabilirim bu konuda yardımcı olabilirsiniz. ve sizin gözünüze çarpan eksiklikler nelerdir? Ürünleri pahalı tutmamaya çalışıyorum ve aynı zamanda 3 iplik şardonlu kumaştır bilmeyenler için kalitesi çok iyi. Normalde pull&bear Bershka gibi mağazalarda benim ürünüm en az 250 TL üstünde satışları var ben aynı kumaşı ve aynı kalite modelleri çok uygun fiyata satıyorum. Mağaza olarak tüm eleştirilerinize açığım şimdiden teşekkürler Benim görmediğim fark etmediğim çok eksiklikler vardır o yüzden açıyorum konuyu