Hocam bu arada yol bisikleti kullanıyorum.
Şu ana kadar pek çok kez kaza yaptım ve ölümün kıyısından döndüm.
1-) Anlık hissinize kapılıp süratinizi arttırmayın. (Ülkede bir sürü dikkatsiz insan var.)
2-) Ekipmanınızı 1 dakikalık yere giderken bile takın. Yolda taş seker, arı çarpar, sinek girer bunlar çok küçük şeyler ama iki tekerde düşürür ve kazaya sebebiyet verir. Bu yüzden ekipmanınızı asla takmamazlık yapmayın.
3-) Sürüşe çıkmadan önce frenlerinizi kontrol edin. MaşALLAH çok güzel gözüküyor ama periyodik olarak bakın.

Şu ana kadar en çok sarsan olaylardan birisi Adana'da baraja doğru giderken yol çift şerit ve tamamen yokuş aşağı.
Yol kenarlarında düğün salonları var ama pek işlek olmaz oralar.
Oradan geçiyordum baktım trafik var şeridi ortaladım gidiyorum (sürat 40-50).
Tam düğün salonunun oraya yaklaştım bir araç bir anda kontrolsüz bir şekilde aracı döndürdü.
Durma, kaçma, atlama, yavaşlama imkanım yok.
Aramızda 10-20 metre bile yoktu ve o an bir karar verip aracın gireceği salonun bahçesine girmeye çalıştım.
Yaklaşık 30-40 metre boyunca fren sıktım yol tamamen benim lastiğimin izi ile kaplandı.
Aracın önünden adeta silme olarak geçtim ve durduğum nokta tam olarak uçurumun son adımıydı...
Durduktan sonra kaskı, eldiveni çıkarttım biraz etrafıma baktım olayı kavramaya çalıştım.
Araç sürücüsü halen benim varlığımdan habersizdi çünkü o an çevredeki herkes bana bakarken kendisi ne olduğunu bile anlamadan inip düğüne gitti
Yalnız arkada muhtemelen benim yaşlarımda olan kızının şaşkınlık ifadesini hiç unutamıyorum
O an zaten adrenalin tavan yapmış ağzımdan nefes alırken kızla bakıştık sonra gidona doğru eğildim ve öyle nefeslendim...
O gün biraz şans biraz tecrübe ile kurtardık ama aynı hatayı siz yapmayın.