Merhaba ,

Laravel Framework'ü ile proje geliştirmek istiyorsanız yardımcı olabilirim.
Laravel Framework'ü ile geliştirilmiş projenize destek istiyorsanız yardımcı olabilirim.

VueJS ile proje geliştirmek istiyorsanız yardımcı olabilirim.
VueJS ile geliştirilmiş projenize destek istiyorsanız yardımcı olabilirim.

Backend tarafında Laravel, Frontend tarafında Vuejs ile proje geliştirmek istiyorsanız yine yardımcı olabilirim.

Ücretlendirme gayet şeffaf biçimde harcanan zaman = maliyet formülüne göre veya pazarlık usulune göre yapılmaktadır.

Bazı referanslarım;

KamuEvlilik.com
Backend Laravel ( Tüm EndPoint hizmetleri ve Cronjob, e Marketing, Ödeme Alma, Sistem yönetim takip, Kullanıcı Destek Sistemi vs ++ )
FrontEnd VueJS ( Anlık Chat, Listeleme, Detaylı Arama, Dosya İşlemleri, vs ++ )

ProHukuk.com
Full Sistem Laravel ( Dinamik modüler yapı sayesinde içerinde hukuksal hesaplama sistemlerinin geliştirilmesi, Kredi sistemi, e Marketing, Ödeme Alma, Sistem yönetim takip, Kullanıcı Destek Sistemi vs ++ )

QuarterBath.com
Full Sistem PHP CMS ( Kendi geliştirdiğimiz CMS sistemi sayesinde full dinamik içerik yönetim, Dinamik form builder ile form oluşturup formdan gelen verileri hem sistemde kayıt altına alma hemde istenilen maillere gönderme, gelişmiş dinamik kategori ve içerik CRUD işlemleri ve frontend tarafında site içi SEO altyapılı Responsive kodlama ve daha fazlası.. )

++Çok farklı referanslarımda mevcut istenilmesi durumunda paylaşabilirim.

PM gönderebilir veya whatsapp'dan yazabilirsiniz.
WhatsApp ile YAZmak için Tıkla!