Monster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uyku düzeniniz nasıl hocam, karanlık ortamda bilgisayar ve televizyona çok bakıyor musunuz? Benzer durumlar için doktora gittiğimde kendisi dinlendirici gözlük ve damla vermişti. Ayrıca ekran olarak bana mat ekranlı cihazlara yönelmemi, mavi ışığı kısmamı söylemişti. Gene de bir doktora görünseniz kesinlikle daha iyi olacaktır. Google yorumlarına göre gitmiştim, pişman da olmadım. Bu yazdıklarım tedavi tavsiyesi değildir Geçmiş olsun düzelir umarım. İyi forumlar.
Hocam randevu almak istiyorum ama hiçbir hastane randevu vermiyor. Bugün yine tekrarladı. Çok rahatsızlandım mecburen özele gittik baba diye isimlendirdiğim adamla beraber.
Gidene kadar çok rahatsızlandım. Acile girdik ilk, nörolojiye muayene olmanız gerekiyor dediler. Muayene ücreti 145 tl aldılar verdik sorun yok normal geldi.
Doktor beyin emarı ile kan testi istedi 500 lira civarı fiyat verdiler. Biz özele giden insanlar değiliz. Durumumuz o kadar yeterli değil. Babam orada çıldırdı ve hastaneyi birbirine kattı. Olan da muayene parasına oldu. Milletin içinde rezil etti her hastaneye gittiğimizde böyle yapıyor nerdeyse. Ne yapmam gerekiyorsa kendim yapmalıyım. Bu adamdan bana pek birşey gelmeyecek.

Elim boş döndüm anlayacağınız. Devlet hastanelerinin hiçbiri randevu vermiyor.
Muayene ederken auralı migren var sende demişti. Sizin de böyle miydi? Kullandığınız bir ilaç var mı bari onu alayım.