Benim hali hazırda bir projem var, daha önce projeyi yaptırdım fakat yapan kişiden bir verim alamadık, paramız ve zamanımız çöpe gitti diyebilirim daha sonrasında projeyi askıya aldım, şimdi tekrar aktif etme niyetindeyim. Projenin %95 lik kısmı zaten hazır yapılı yani siteyi anlatmama pek gerek olmadığını düşünüyorum, %5 lik olan kısım ise front end te yapılacak olan ufak değişiklikler olacaktır. Yazılımcımız bu projeyi bizim ona verdiğimiz html bir temanın üzerine düz php olarak kodlamış, haliyle ara sıra hatalar almaktayız ve sitenin yönetim paneli çok yetersiz şu an, bu nedenle wordpress altyapısına geçiş yapmak istiyoruz. Güzel bir sunucu ve temiz bir kurulum ile işe başlamak niyetindeyiz wordpress tercih etmemizin nedeni ise 1. seo 2. kendi ön yüz güncellemelerimizi kendimiz eklentiler vasıtasıyla yapabiliyor olacağız. Kısacası durum bu şekildedir.

Genel olarak sitenin mantığını anlatmak gerekirse, web sitesi öğretmenler ve öğrencileri buluşturmayı amaçlayan arada aracı konumunda bulunan bir web sitesidir. İnternet üzerinden canlı derslerin yapıldığı veya internet üzerinden öğretmenin para aldığı bir sistem bulunmamaktadır aynı zamanda udemy tarzı video derslerinin satıldığı bir sistem de değildir. Öğrenci iki şekilde öğretmen bulabilir, ya web sitemize ders talebi bırakır, ya da direkt öğretmen profillerine bakarak kendisiyle site üzerinden veya iletişim numaraları üzerinden iletişime geçer. Öğrenci ve öğretmen arasındaki iletişime veya para alışverişine biz karışmamaktayız. Biz öğretmenlere üyelik paketleri ve doping paketleri aracılığı ile çeşitli ayrıcalıklar vererek, onların daha çok öğrenciye ulaşmasını sağlayarak para kazanma peşindeyiz.

Whatsapptan ulaşabilirsiniz : 0539 261 77 88
Daha detaylı bilgiler whatsapptan veya telefonda detaylı şekilde dosya halinde verilecektir. Lütfen yapılacak sitenin mantığını iyice kavrayıp ondan sonra iletişime geçelim. Şu anki projenin linkini whatsapptan atacağım, siteyi inceleyip teklif verebilirsiniz. Yazılım bilgisi olan eklenti yazabilecek arkadaşlar dikkate alınacaktır.