Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, yemekten kastım buluşmak vakit geçirmek tanımak, yemeği açıkçası pek sevmiyorum bende çatal kaşık rahat yiyemiyorum diyelim. Ama maksadım tanımak iyice, sohbet ederek birbirimizi ogrenmek5niyetim. Yemek harici ne yapabiliriz nerelere gidebiliriz, daha önce Cafe tarzı bir mekana gitmiştik
looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyede insanların çoğu her şeyden önce iş maaş statü ev araba aile ile ilişkiler konusunda sorular soruyor. En çok da bunlar yüzünden kavga çıkıyor ve yuvalar dağılıyor. İnsanların çoğu ise dürüstlük ahlak inanç din konusunda samimiyetsiz ve ikiyüzlü davranıyor. Bu yüzden evliliklerin çoğu bozuk çoğu sorunlu.

Popüler yaşam atrzı insanları robot gibi birbirinin aynı tiplere çevirdi. Ancak evlikik ve arkadaşlık konusunda herklesin kendi tercihleri yüzünden hemen hiçkimse birbiriyle geçinemiyor. Tuhaf ve ironik bir çelişki. Sadece bu konu üzerinde kitap bile yazılabilir.

Bence 3-4 aylık bir tanıma konuşma süreci yaşamalısın. Yemeğe götürme gibi modern gelenekler bence sadece gösteriş statü şovu ve karşı cinsi tavlama taktiği. Yemek ayrı bir şeydir tanışma ayrı şey. İnsanların çoğu statü gelir düzeyine taptığı için yemek bir tür eş seçme ve tavlama yöntemidir. İlla da götüreceksen, evlendiğinde ayda en az bir kere götürebileceğin samimi nezih temiz ve ucuz bir yere götür bence.