Merhaba
İsmim Ömer 25 yaşındayım. Uzun yıllardır CSGO oynuyorum daha önce bir çok turnuvaya katıldım ilk üç sıraya girdiğim de oldu ilk maçtan elendiğim de. Biliyorum konunun altına CSGO bitti oynanmaz hile kaynıyor vs vs vs yazacak arkadaşlar çıkacak saygım sonsuz. Evet CSGO da hile çok fazla var. Faceit oynayın diyen de olacaktır saygım sonsuz lütfen ' csgo bitti bırak, faceit,esea oyna' gibi yorumlarınızı kendinize saklayın. Ben CSGO yu ömrüm yettiği CSGO resmi sunucuları kapanana kadar oynayacağım. Bu konuyu açmam da ki sebep ise şudur:
Toxic oyunculardan, maçın ortasında afk kalanlardan artık sıkıldım. Hatta bir anımı da anlatayım sizlere 16 yaşında bir kardeşimiz ile tanıştım çocuk güzel de oynuyor en azından trollemiyor.. Bir gün discord üzerinden konuşurken babası odaya girdi ' kalk lan o bilgisayarın başından *** çocuğu diyerek çocuğa vurduğunu duydum. O gün bugündür çocuk ile iletişim kuramıyorum. Bu duruma üzüldüm doğrusu çocuğun bir suçu yok ama babası tarafından bilgisayardan kaldırıldı ve bir kişi eksik oynamak zorunda kaldık..
yani anlatmak istediğim şey sıkıldım.. gerçekten toxic oyunculardan afk kalanlardan babası tarafından odası basılan oyunculardan sıkıldım...
İstanbul da ikamet etmekteyim
- +20 yaş ve üzeri
- mikrofon problemi, ping problemi olmayan
- turnuvaya katılırsak diye söylüyorum İstanbul'da oturan..
- her öldüğünde küfür etmeyen

- en önemlisi oyunu eğlenmek için oynadığımızın bilincinde olan..
- eğlenmeyi bilen eğlenirken yanı sıra kazanma iç güdüsüyle oyunu oynayan...
Varsa eğer pm atabilir konu altına dc sini yazabilir iletişime geçebiliriz
İstanbul'da ikamet eden bir ekip kurabilirsek turnuvalara katılırız. Bunu yanlış anlamayın kimisi cuma günleri iş çıkışı halı saha maçına gitmeyi sever kimisi de CSGO oynamayı sever.. tabii ki ikisi bir değil fakat tercih meselesi
Son olarak vaktinizi aldım.