Uygulama linki : Tıkla Yayınlanma zamanı : 15 Haziran 2021 Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Var Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Günlük 3-7TL arası (açıklamayı okuyun) İndirilme/Değerlendirilme sayısı : toplam 600 cihazda kurulu şu aa kadar 3k+ indirmesi var İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : adwords+çoğu organik Günlük aktif kullanıcı sayısı : 730 Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : kaynak kodla satılık Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : yok 3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : forumdan alınmış Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : hayır Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : hayır
Admob hesabımda reklam kısıtlaması olduğu için oyunu satıyorum. Daha öncesinde de uğraştım fakat admob hesabımdaki sorun çözülmedi. Oyunun son geliri aşağıdaki gibidir genelde günde ortalama 5tl getiriyor fakat bazı günler 3-4 oluyor bazı günler 7-10'a çıkıyor. Daha üç dört aylık oyun olduğunu göz önünde bulundurun lütfen ileride bu gelir artacaktır. Ayrıca uygulama içi satın alma da mevcuttur.
Fiyat veya takas için lütfen teklif verin. Gereksiz PM istemeyin. Daha önce de konu açtım ama insanlar meraktan pm isteyip dönüş yapmıyor. Oyunun linki orada. Bariz bir sorunuz yoksa pm istemeyin. Takas için twitter veya instagram hesapları düşünülebilir.