Hem SMS hem mail doğrulaması yapabilir mi?
sadece sms doğrulaması yapıyor.
Merhabalar, 1000 userin toplam maliyeti birde userlerde kapanma v.s olabiliyor mu ?
maliyet kişiye göre değişir mesela ben kendi mobil verimi kullanıyorum ama siz proxy almak istersiniz.
veya ben 5sim kullanıyorum ingiltere ama siz sms-active kullanırım türk operatör olur dersiniz.
kapanma konusunda bir garanti yok. manuel el ile açıldığı gibi en sağlam şekilde açıyor. gerisi sizin işleme ve kullandığınız yere bağlı bu hesap açma botu.
twittera gelen guncellemelerde sizde destek sağlıyor musunuz? bin liraya lisans ücreti vs. yok sanırım. twitter güncelleme alıyor aylık değişiyor kodları vs. css selectorler ve xpatch aldırınca bile kodlar değişiyor bu tarz çalışmama probleminde desteği sizden mi alıyoruz yoksa kodlarıyla verip biz kendimiz mi hallediyoruz işleyişiniz nasıldır?
ciddi bir bozulma olursa kendimde kullanıyorum zaten güncellemişken sizede atarım ama tabi böyle bir garanti sunmuyorum.
yani 1k ya sattığım bir hizmete de yıllarca destek veremem, veririm diyenleri gördük yani.
size kodlar ile teslim ediyorum, kendiniz eklemeler ve düzenlemeler yapabilirsiniz.