2 kartı da tekrar tekrar izle verilen penaltıdaki pozisyonu da izle adamın karısı bile öyle sarılmamıştır ona. bunların haksız olduğunu düşünüyorsan fenerin şuana kadar aldığı kupaların hepsinin ben fenerin olmadığını düşünüyorum.
bu cümleyi kurabiliyosan helal olsun hepinize derim. Çapulculuk yapıp elle müdahaleler gole giden 2 adamı düşürmeler sizce haksızsa sizinle asla tartışılmaz.
Birincisi Fenerbahçe'ye fener diyemezsin. İkincisi ilk verilen sarı kart yanlış, derbide ilk pozisyona kart veremezsin, futbol kurallarına göre önce uyaracaksın. 2 dakikada 2 kart birden veriyorsun. Eğer sertlik istemiyorsan trabzonlulara da kart vereceksin. Nwakaeme maç başından beri itiraz etti kart görmedi, Gustavo gitti ilk itirazında kart yedi. Fenerbahçe dakika 3'de golü attı, ilk 20 dakikada 3 tane gol pozisyonu vardı. Eğer hakem Kim'i atmasa Fenerbahçe handikaplı kazanırdı. Buna rağmen 85 dakika gol atamadı trabzonspor. Tartışılacak çok bir şey yok, hakkınızla Fenerbahçe'yi yenmenizi kimse beklemiyordu zaten. Rica ediyorum bu yoruma da alıntı yapıp yanıt vermeyin, muhatap olmak istemiyorum artık.